Om klinikken

ELSAMARRIA COIFFUREE

Mit navn er Elsamarria, og jeg er ejer af salonen ELSAMARRIA COIFFUREE. Jeg har været i frisørfaget i over 40 år, hvilket har givet mig stor erfaring. Jeg startede i 1977, hvor jeg gik i lære som frisør. Jeg startede i en lille frisørsalon i Silkeborg, hvor jeg var frem til 1980. Efterfølgende startede jeg i Stuhr, hvor jeg var i 4 år. Da jeg startede som selvstændig, åbnede jeg en salon sammen med en kollega fra Stuhr i badstuestræde i godt 4 år. Derefter fik jeg en ny salon i Nybrogade men en anden kollega . Og i 1989 åbnede jeg atter ny salon i gammelmønt hvor jeg var alene i 17 år.

Mine værdier som frisør

I 2008 åbnede jeg ELSAMARRIA COIFFUREE i Dragør, hvor jeg står i dag. For mig har det altid været vigtigt at skabe sig en kundekreds. Jeg tager mig godt af mine kunder og sørger for, at den enkelte kunde føler, at der bliver taget godt hånd om dem. Hver kunde skal gå med oplevelsen af, at de har fået den bedste pleje både af dem selv og deres hår.

Jeg har stor erfaring indenfor frisørfaget og har taget diverse kurser og lært de nyeste teknikker. Jeg holder mig opdateret inden for frisørverden.

Jeg er derudover også uddannet indenfor hair extensions, hvor jeg udfører flere forskellige behandlinger. Læs mere om hair extensions under priser.

Jeg er stor tilhænger af økologi og miljøet, og derfor er mine produkter så økologiske, som de kan blive inden for frisørfaget.

Vil du høre mere om mig som frisør?

Du er velkommen til at kontakte mig på 26 23 20 99 eller sende mig en mail på mail@frisorextension.dk, så kontakter jeg dig snarest.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os